Актуелне измене

Измене режима
Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на изградњи кишне канализације у улици Булевар Николе Тесле

...

Због извођења радова на на изградњи кишне канализације у улици Булевар Николе Тесле, на делу од улице Ушће до улице Булевар Михајла Пупина у периоду од 10.08. до 18.09.2019.године, доћи ће до промене рада линија јавног превоза.

Радови ће се изводити у 3 фазе и то:

  1. фаза – радови на прелазу Булевара Николе Тесле, у зони раскрснице са улицом Ушће. Током извођења радова у овој фази врши се затварање коловозне траке у смеру према Земуну, као и затварање једне саобраћајне траке у супротном смеру (ближе разделном острву) у периоду од 10.08. до 12.08.2019.године. У наведеном периоду возила са линија јавног превоза ће саобраћати на следећи начин:
  • линије бр. 15, 84, 704, 706 и 707 ће у смеру према Земуну саобраћати трасом Бранков мост, Булевар Михајла Пупина, Трешњин цвет и даље редовним трасама до Земуна, док ће у супротном смеру саобраћати неизмењеном трасом кроз зону радова;
  • линије бр. 27Е и 35 ће у смеру према терминусу „Нови Београд /Блок 20/“, саобраћати трасом Булевар Михајла Пупина, Милентија Поповића, Владимира Поповића, док ће у супротном смеру саобраћати неизмењеном трасом;
  • линија бр. 60 ће у смеру према терминусу "Нови Београд-Топлана" саобраћати трасом Бранков мост, Милентија Поповића, интерна саобраћајница, Владимира Поповића, Земунски пут, Бродарска и даље редовном трасом док ће у супротном смеру саобраћати неизмењеном трасом.

2. фаза – радови дуж десне коловозне траке до предзадњег ревизионог шахта испред раскрснице са Булеваром Михајла Пупина. Током извођења радова у овој фази врши се затварање коловозне траке у смеру према граду, на делу од улице Ушће до Булевара Михајла Пупина у периоду од 13.08. до 11.09.2019.године. Возила са линија јавног превоза ће се кретати редовним трасама левом коловозном траком која ће се користити за двосмерно одвијање саобраћаја. Стајалиште „Ушће“ у смеру према Булевару Михајла Пупина биће привремено укинуто.

3. фаза – радови на деоници од предзадњег ревизионог шахта до задњег ревизионог шахта испред раскрснице са Булеваром Михајла Пупина у периоду од 12.09. до 18.09.2019.године. Током извођења радова у овој фази доћи ће до заузећа средње и леве саобраћајне траке у смеру према Булевару Михајла Пупина, при чему неће доћи до промена у раду линија јавног превоза.