Актуелне измене

Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији и уређењу улица Џорџа Вашингтона и Цара Душана

...

Током извођења радова на реконструкцији и уређењу улица Џорџа Вашингтона и Цара Душана (део између улица Булевар деспота Стефана и Француска – фаза С4) у периоду од 16.08.  до 07.11.2019.године, као и половина раскрснице улица Булевар деспота Стефана и Џорџа Вашингтона (десна страна гледано у смеру ка Тргу републике – подфаза ДС2) и половина раскрснице улица Таковска и Џорџа Вашингтона (десна страна гледано у смеру ка Панчевачком мосту – подфаза Т1) у периоду од 16.08.  до 26.08.2019.године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

 

Током извођења радова у улици Џорџа Вашингтона (део између улица Булевар деспота Стефана и Француска), биће примењен следећи режим рада линија јавног превоза:

  • возила са линије јавног превоза бр. 5А (Дорћол /СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“ - Вуков споменик) ће као и у претходно периоду саобраћати на траси: Терминус Дорћол /СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“, Тадеуша Кошћушка, Цара Душана, Француска, Браће Југовић, Дечанска, Трг Николе Пашића, Булевар краља Александра, Вуков споменик;
  • возила са линије јавног превоза бр. 79 ће у зони радова саобраћати улицама: Терминус Дорћол /СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“, Тадеуша Кошћушка, Цара Душана, Венизелосова, Поенкареова, Цвијићева, Димитрија Туцовића и даље редовном трасом.

Током извођења радова у зонама раскрсница улица Булевар деспота Стефана и Џорџа Вашингтона (десна страна гледано у смеру ка Тргу републике) и улица Таковска и Џорџа Вашингтона (десна страна гледано у смеру ка Панчевачком мосту), доћи ће до заузећа половине коловоза у зони раскрсница, због чега ће се возила јавног превоза кретати двосмерно преосталом ширином коловоза, при чему ће бити примењен следећи режим рада линија јавног превоза:

Привремено се измешта стајалиште „27.марта“ (смер према Панчевачком мосту) за линије јавног превоза бр. 23, 40А и 77 на локацију која се налази око 30 метара после раскрснице са улицом Даллматинска, као и стајалиште „Џорџа Вашингтона“ (смер према Панчевачком мосту) за линије јавног превоза бр. 16, 27Е, 32Е, 35, 43, 58, 95, 96 на локацију која се налази око 45,0 метра након постојеће локације (у висини саобраћајног знака III-30 резервисна паркинг места).

Осим овога, важиће привремени режим који је успостављен током извођења радова у улицама Краљице Марије и 27.марта на делу од Рузвелтове до улице Таковска