Актуелне измене

Измене режима
Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Заплањска

...

*Извођач радова је одустао од извођења истих.

Током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Запљањска  на делу од ОШ "Бранислав Нушић" до раскриснице са улицом Дарвинова у Београду доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Радови ће се изводити у периоду од 11.05. до 30.06.2020. године.

Радови ће се изводити у две фазе и то:

- Фаза 1 – радови у коловозу улице Заплањска, на делу између улица Дарвинова и Сива Стена (поред Т.Ц. „Стадион“), у периоду од 11.05. до 26.05.2020. Током извођења радова у овој фази, доћи ће до потпуног затварања коловоза улице Заплањска, па ће возила са посебно организоване линије Л6 (Дорћол – Браће Јерковић), односно по завршетку ванредног стања линија јавног превоза бр. 26 и 26Н саобраћати у оба смера улицама Крушевачка, Хусова, Љубићка, Кумодрашка, Дарвинова, Заплањска и даље редовно;

- Фаза 2 – радови у коловозу улице Заплањска, на делу између улица Дарвинова и Сива Стена (од колског улаза у Т.Ц. „Стадион“ до скретања за бензинску пумпу), у периоду од 27.05. до 30.06.2020. Током извођења радова у овој фази, доћи ће до заузећа десне саобраћајне траке улице Заплањска (смер ка насељу Браће Јерковић), при чему ће се возила кретати двосмерно преосталом ширином коловоза регулисано вертикалним запрекама.

На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта.