Ред вожње - БГ воз

Измене режима

Батајница - Овча

Ред вожње

Траса

Батајница – Земун Поље – Земун – Тошин бунар – Нови Београд – Београд центар /Прокоп/ – Карађорђев парк – Вуков споменик – Панчевачки мост – Крњача /Мост/ – Крњача – Себеш – Овча

Ред вожње

Траса

Овча – Себеш – Крњача – Крњача /Мост/ – Панчевачки мост – Вуков споменик – Карађорђев парк – Београд центар /Прокоп/ – Нови Београд – Тошин бунар – Земун – Земун Поље – Батајница