Архива режимских измена

Укидање свих полазака на свим линијама у градском, приградском и локалном превозу

...
Укидање свих полазака на свим линијама у градском, приградском и локалном превозу
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова у улици Др Хуга Клајна на делу од улице Марка Челебоновића до улице Пеђе Милосављевића

70 72 74 75 75N

...
Током извођења радова на редовном одржавању у улици Др Хуга Клајна на делу од улице Марка Челебоновића до улице Пеђе Милосављевића у Београду (Бежанијска коса), у периоду од 23.03. до 30.04.2020.године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова у улици Стојана Љубића у Јајинцима

409

...
Током извођења радова на редовном одржавању у улици Стојана Љубића, на делу од улице Олге Јојић до улице Милке Босанић, у Београду (Вождовац). Који ће се изводити у периоду од 19.03. до 04.05.2020. године доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији и изградњи толоводне мреже дуж улице Савски насип

60

...
Због извођења радова на реконструкцији и изградњи топловодне мреже дуж улице Савски насипи (ГО Нови Београд), на делу од улице Јурија Гагарина до улице Бродарска, у периоду од 14.03. до 28.03.2020. године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на редовном одржавању у улици Жикице Јовановића Шпанца

521

...
Током извођења радова на редовном одржавању, доћи ће до потпуног затварања коловоза у улици Жикице Јовановића Шпанца, целом дужином улице, у Београду (Чукарица). Радови ће се изводити у периоду од 16.03. до 18.03.2020. године.
Опширније