Вести

Измене режима
Назад на вести

Нова линија бр. 507 кроз Ул. Јосипа Теларевића у Реснику

507

...

Почев од  недеље 01.07.2018. године биће успостављена нова линија ЈЛПП-а бр. 507 (Кнежевац - Ресник /железничка станица/).

Секретаријату за јавни превоз обратили су се представници ГО Раковица са захтевом за успостављање предметне линије у функцији боље просторне приступачности јавном превозу становника насеља Ресник у зони Ул. Јосипа Теларевића, као и повезивања насеља Ресник и Рушањ линијом јавног превоза. На основу анализе података на терену, у функцији техничких карактеристика саобраћајне мреже одређено је да на линији раде возила типа минибус, док је у првој фази до уређења путног прелаза преко пруге на деоници од насеља Ресник ка насељу Рушањ, дефинисано да линија промену смера кретања врши на терминусу „Ресник (железничка станица)“. Почетни терминус ове линије је „Кнежевац“ на коме промену смера кретања у редовном режиму врше линије бр. 3 и 37.

Линија бр. 507 ће дуж Улице Јосипа Теларевића користити 4 пара нових стајалишта у зони раскрснице са улицама: Личких бригада, Рађевске, Браће Јеремића, као и у зони Вртића „Школица“.

На линији ће радити једно возило типа минибус у интервалу од 60 минута.

Погледајте даљинар и ред вожње нове линије ЈЛПП-а бр. 507.