Актуелне измене

<< Назад на актуелне измене

Информација о измени трасе линије бр. 311 због извођења радова у улици Маршала Тита у насељу Лештане

today 11/12/2020 - 09/04/2021

...

 

Током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Маршала Тита (насеље Лештане - ГО Гроцка) у Београду, у периоду од 14.12.2020.  до 09.04.2021. године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза .

Радови се изводе на левој страни коловоза ул. Маршала Тита на делу од зоне раскрснице улице Маршала Тита и Забранска до зоне  раскрсница улице Маршала Тита и Саве Ковачевића, при чему слободна ширина коловоза неће бити довољна за кретање возила јавног превоза.

Током извођења I фазе, радови ће се изводити у самој зони раскрснице улица Забранска и Маршала Тита, па ће возила са линија бр. 306 и 311 саобраћати у оба смера до насеља Раван, без свраћања у центар Лештана. Очекивано време завшетка ове фазе радова је до 29.12.2020. године.

Током извођења осталих фаза радова возила са линије бр. 306 се враћају на редовну трасу, док ће возила са линије јавног превоза бр.311 (Устаничка – Лештане /Раван/) саобраћати следећом трасом:

  • смер ка терминусу „Лештане (Раван)“: Смедеревски пут, Кружни пут, Раван и даље редовно до терминуса „Лештане (Раван)“.
  • смер ка терминусу Устаничка: „Лештане (Раван)“, Раван, центар насеља Лештане где ће вршити промену смера кретања као линија бр. 306, Раван, Кружни пут, Смедеревски пут и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП –а.

ЛИНКОВИ