Актуелне измене

<< Назад на актуелне измене

Информација о промени трасе линије бр. 85

85

today 17/03/2021 - 01/05/2021

...

Током извођења радова на изградњи прилазних саобраћајница око аутобуске станице у Блоку 42 у  улицама Ђорђа Станојевића и Марка Христића у Београду у периоду од 16.03. до 01.05.2021. године, доћи ће до промена у раду линије јавног превоза бр. 85.

Радови ће се изводити у зони раскрснице улица Ђорђа Станојевића и Марка Христића, при чему ће доћи до затварања десне коловозне траке улице Ђорђа Станојевића гледано ка улици Булевар Милутина Миланковића на делу од улаза у трамвајски депо до средине десне коловозне траке улице Марка Христића гледано у смеру ка улици Јурија Гагарина, као и десне саобраћајне траке улице Ђорђа Станојевића на делу од улазне рампе трамвајских шина према Мосту на Ади наредних 100,0 метара.  

Током извођења ових радова, лева коловозна трака улице Ђорђа Станојевића на делу од улаза у трамвајски депо до зоне раскрснице са улицом Марка Христића ће се користити за двосмерно одвијање саобраћаја, а возила са линије јавног превоза бр. 85 ће се у смеру према Бановом брду кретати улицама Ђорђа Станојевића, Булевар Милутина Миланковића, Булевар Антифашистичке борбе, Јурија Гагарина и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Успоставља се привремено стајалиште "Марка Христића 1" у смеру према улици Булевар Милутина Миланковића (Бановом брду), у улици Ђорђа Станојевића, на позицији око 10,0 метара испред пешачког прелаза у зони раскрснице са улицом Марка Христића. С обзиром да се тренутно коловозна трака за смер према улици Омладинских бригаде у зони раскрснице улица Ђорђа Станојевића и Марка Христића користи за двосмерно одвијање саобраћаја стајалиште се успоставља на тротоару непосредно уз трамвајску баштицу.

 

ЛИНКОВИ