Актуелне измене

<< Назад на актуелне измене

Информација о промени трасе линије бр. 310 током извођења радова на изградњи транспортног система за пренос топлотне енергије од санитарне депоније Винча до ТО Коњарник

310

today 13/04/2021 - 12/05/2021

...

Током извођења радова на изградњи транспортног система за пренос топлотне енергије од санитарне депоније Винча до ТО Коњарник у улицама Живка Давидовића, Првомајска и Хазарска (Мали мокри луг) доћи ће до промена у раду линије бр. 310.

Радови ће се изводити по фазама и то:

ФАЗА 1 – Затварање коловоза улице Живка Давидовића на делу од улице Ребеке Вест до зоне раскрснице са улицама Првомајска и Народног фронта (укључујући и саму раскрсницу) у периоду од 22.04. до 28.04.2021. године.

Током извођења радова у овој фази возила са линије бр. 310 ће саобраћати улицама Устаничка, Булевар краља Александра, саобраћајница којом се после локалне пијаце долази из Булевара краља Александра у улицу Народног фронта, Народног фронта, Павла Васића, 20.октобра, Народног фронта,  Босанска, Булевар краља Александра, Устаничка и даље редовно. На измењеном делу трасе, возила ће користити сва постојећа као и привремена стајалишта:

  • Народног фронта 1 – у улици Павла Васића на позицији испред објекта са кућним бројем 2Б;
  • Симонидина 1 – у улици Павла Васића на позицији непосредно испред раскрснице са улицом Симонидина;
  • Марка Тајчевића 1 – у улици Павла Васића на позицији непосредно испред кућног броја 30 (испред раскрснице са улицом Марка Тајчевића).

ФАЗА 2 – Затварање коловоза улице Првомајска на делу од зоне раскрснице са улицама Живка Давидовића и Народног фронта до зоне раскрснице са улицом Хазарска у периоду од 29.04. до 12.05.2021. године.

Током извођења радова у овој фази возила са линије бр. 310 ће саобраћати улицама Живка Давидовића, Народног фронта, Босанска, Слободана Лале Берберског и даље редовно. На измењеном делу трасе, возила ће користити привремена стајалишта:

  • Првомајска – у улици Босанска непосредно испред зоне раскрснице са улицом Хазарска;
  • Маге Магазиновић – у улици Босанска непосредно испред зони раскрснице са улицом Маге Магазиновић.

ЛИНКОВИ