Актуелне измене

<< Назад на актуелне измене

Информација о промени рада линије јавног превоз бр. 85

85

today 07/05/2021 - 15/05/2021

...

Током извођења радова на изградњи прилазних саобраћајница око аутобуске станице у Блоку 42 у  улицама Ђорђа Станојевића и Марка Христића у Београду у периоду од 08.05. до 15.05.2021. године доћи ће до промена у раду линије јавног пртевоза бр. 85.

Радови подразумевају потпуно затварање коловоза улице Марка Христића на делу од зоне раскрснице са улицом Јурија Гагарина до зоне раскрснице са улицом Ђорђа Станојевића, као и десне саобраћајне траке улице Ђорђа Станојевића у зони раскрснице са улицом Марка Христића гледано у смеру ка улици Булевар Милутина Миланковића  и две десне саобраћајне траке улице Јурија Гагарина у зони раскрснице са улицом Марка Христића у смеру ка Блоку 45.

Током извођења радова у овој фази возила са линије бр. 85 ће у оба смера саобраћати улицама Мост на Ади, Јурија Гагарина, Антифашистичке борбе, Булевар Милутина Миланковића, Булевар Црвене армије и даље редовно.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа, као и привремено стајалиште „Марка Христића 1“ у улици Ђорђа Станојевића, на позицији ЕД стуба који се налази око 40,0 метара испред скретања за трамвајски депо за смер према Бановом брду.

ЛИНКОВИ