Ред вожње - дневне линије

36

Ред вожње

Стајалишта

Редни број Назив Зона Шифра
1 Железничка станица БГД центар 1 #1041
2 Гучевска 1 #2314
3 Булевар кнеза Александра Карађорђевића 1 #1043
4 Динарска 1 #2802
5 Франше ДЕпереа 1 #639
6 Карађорђев парк 1 #149
7 Трг Славија /Булевар ослобођења/ 1 #147
8 Трг Славија /Немањина/ 1 #925
9 Кнеза Милоша 1 #1216
10 Савски трг 1 #1726
11 Палата правде 1 #706
12 Мостар 1 #494
13 Ортопедски завод 1 #2849
14 Железничка станица БГД центар 1 #1041

Мапа

Ред вожње

Стајалишта

Редни број Назив Зона Шифра
1 Железничка станица `БГД центар" 1 #2903
2 Ортопедски завод 1 #274
3 Мостар 1 #493
4 Дурмиторска 1 #2498
5 Палата правде 1 #2496
6 Савски трг 1 #1218
7 Кнеза Милоша 1 #1217
8 Трг Славија /Немањина/ 1 #926
9 Трг Славија /Булевар ослобођења/ 1 #146
10 Карађорђев парк 1 #148
11 Франше Д Епереа 1 #746
12 Динарска 1 #75
13 Булевар кнеза Александра Карађорђевића 1 #1044
14 Гучевска 1 #2904
15 Железничка станица `БГД центар" 1 #2903

Мапа

ЛИНКОВИ