Ред вожње - дневне линије

711

Ред вожње

Стајалишта

Редни број Назив Зона Шифра
1 Нови Београд /Павиљони/ 1 #378
2 Булевар маршала Толбухина 1 #374
3 Архив 1 #372
4 ГО Нови Београд 1 #404
5 Булевар Зорана Ђинђића 1 #402
6 Тошин бунар 1 #1754
7 Бежанијска коса 1 #1852
8 Змај 1 #1854
9 Грмеч 1 #1856
10 Икарбус 2 #1858
11 Насеље Радиофар 2 #2553
12 Пут за Соко салаш 2 #1861
13 Добановачка петља 2 #2251
14 Насеље окрајак 2 #2253
15 Партизанска 2 2 #2465
16 Партизанска 1 2 #1827
17 Угриновци /улаз/ 2 #1829
18 Београдска 2 #1831
19 Угриновци /центар/ 2 #1833
20 Угриновци 2 #1835

Мапа

Ред вожње

Стајалишта

Редни број Назив Зона Шифра
1 Угриновци 2 #1835
2 Угриновци /центар/ 2 #1834
3 Београдска 2 #1832
4 Угриновци /улаз/ 2 #1830
5 Партизанска 1 2 #1828
6 Партизанска 2 2 #2466
7 Насеље окрајак 2 #2254
8 Добановачка петља 2 #2252
9 Пут за Соко салаш 2 #1862
10 Насеље Радиофар 2 #1860
11 Икарбус 2 #1859
12 Грмеч 1 #1857
13 Змај 1 #1855
14 Бежанијска коса 1 #1852
15 Тошин бунар 1 #1755
16 Булевар Зорана Ђинђића 1 #401
17 ГО Нови Београд 1 #403
18 Архив 1 #371
19 Булевар маршала Толбухина 1 #373
20 Нови Београд /Павиљони/ 1 #377

Мапа

ЛИНКОВИ