Вести

...
Две нове приградскe коридорске линије
28/03/2020 Секретаријат за јавни превоз у сарадњи са СП Ласта је увео 2 додатне приградске коридорске линије за превоз запослених који раде у ДЗ Барајево и ДЗ Лазаревац, а живе у централним градским општинама. Линије ће саобраћати са Зеленог венца, преко Сајма и Жаркова, Ибарском магистралом до Домова здравља у Барајеву односно Лазаревцу. Превоз на новим линијама почиње од недеље 29.03.2020.године.
Опширније
...
Секретаријат за јавни превоз формирао посебну имејл-aдресу
23/03/2020 Секретаријат за јавни превоз формирао je посебну имејл-aдресу:javniprevoz.covid@beograd.gov.rs, на коју ће установе и субјекти достављати своје захтеве са потребама запослених за организовањем посебних линија градског и приградског превоза.
Опширније
...
Ред вожње градских коридорних линија који важи од 23. марта
22/03/2020 Након одлуке о укидању јавног превоза на територији Републике Србије, Град Београд је према уредби Владе преузео обавезу обезбеђивања линија које ће служити за превоз здравствених радника и запослених у систему града чији је долазак на посао неопходан за функционисање Града Београда.
Опширније
...
Ред вожње приградских коридорских линија
22/03/2020 Превоз запослених у здравственим центрима и установама на територији Града Београда за потребе доласка и одласка са посла и то запослених из приградских општина Барајева, Сопота, Обреновца, Гроцке, Сурчина, Лазаревца и Младеновца обављаће компаније „Ласта“ са укупно 55 аутобуса.
Опширније
АРХИВА ВЕСТИ